Ideile sale de amenajare a locuintei devin virale pe retelele sociale, iar emisiunea TV in care este protagonista a dominat audientele din Romania. Adela Parvu este fara doar si poate cel mai puternic influencer din Romania, in materie de home&deco, dar si un blogger la fel de apreciat. In plus, experienta sa de peste 20 de ani a transformat-o in speakerul ideal pentru workshopul interactiv organizat recent de SPOR, in spiritul educarii bunului gust.

Alaturi de 3 colegi de breasla – arhitecti si specialisti in design interior – Adela Parvu a raspuns intrebarilor celor peste 120 de entuziasti prezenti la evenimentul din Bucuresti Mall, si a insufletit noi amenajari interioare prin sfaturi profesioniste. Dileme precum pozitionarea optima a canapelei, sau cum poti sa utilizezi la maxim fiecare centimetru patrat din living, au fost elucidate de echipa de experti.

Toate bune si frumoase, dar ce e de facut cand principala problema in amenajarea interioara este adaugarea unei tuse personale? Cum ne transformam locuinta intr-un spatiu numai al nostru, mai ales cand am ales albul pentru culoarea peretilor? Nimic mai simplu, daca urmezi sfaturile Adelei.

In primul rand, trebuie sa stii ca albul este intotdeauna alegerea cea mai sigura. Conduce in topul preferintelor romanilor, si nu e de mirare. Intr-o lume sufocata de ecrane negre cu lumina albastra, albul aduce luminozitatea la care tanjim. Mai mult, poti construi o poveste personala pornind de la alb, si sa adaugi texturi sau culori prin accente bine pozitionate.

Pornind de la diverse stiluri de design interior ce au in comun peretii albi, Adela a oferit idei de amenajare in stil scandinav, modern, contemporan, shabby chic sau clasic. Daca esti adeptul decorului in stil rustic frantuzesc (prietenosul shabby chic), atunci poti reda atmosfera calda si aerul de neglijenta studiata combinand texturi naturale, precum inul sau rachita, cu mobilier ce poarta la vedere amprenta timpului.

Pentru amatorii unui stil scandinav, peretii albi din dotare se potrivesc cel mai bine cu un mobilier in nuante naturale, cu linii simple si design functional. Tusa personala poate fi adusa de plante ornamentale, sau de obiecte de iluminat ce completeaza eleganta minimalista.

Orice stil ai alege, Adela mai are un sfat: nu incarca foarte mult locuinta. Chiar daca preferi un stil eclectic sau rustic, opteaza pentru un spatiu cat mai aerisit si lasa loc de micile amintiri care pe parcursul anilor se vor inghesui inevitabil pe rafturi.