Cine spune ca pentru a alege o combinatie de culori potrivita redecorarii locuintei trebuie sa fii un designer cu experienta?

Acum, cu un telefon inteligent si o singura atingere, interactionati direct cu mii de culori, folosind app mobila POLICOLOR, un asistent de design unic in Romania. Totul este atat de usor pentru ca:

  • Va inspiram in alegere, oferindu-va cartele cu mii de culori din colectiile POLICOLOR.
  • Va ajutam sa identificati culorile si armoniile cromatice preferate.
  • Daca fotografiati o camera, veti putea vedea culorile aplicate pe suprafetele propuse redecorarii. Aplicatia foloseste o tehnologie de ultima ora pentru a picta in jurul obiectelor, conservand umbrele si luminozitatea pentru a reproduce cat mai realist vopseaua. Astfel va veti putea decide mai usor in privinta culorilor inainte de a le cumpara.
  • Va sprijinim in distribuirea informatiilor legate de proiectul propus in spatiul virtual (Email, Facebook, Twitter) pentru a va usura comunicarea
  • Va oferim suport in realizarea unor colectii cromatice personale, unice, organizate pe proiecte home&deco
  • De indata ce v-ati decis, va indicam cele mai apropiate magazine care dispun de centre de colorare POLICOLOR si va ghidam pana la acestea in vederea achizitionarii culorilor dorite.


Impreuna cu POLICOLOR veti regasi culorile care va descriu cel mai bine si care va evidentiaza personalitatea. in lumea ta, tu stapanesti culoarea!

Aplicatia functioneaza pe majoritatea* telefoanelor inteligente sau tabletelor care utilizeaza platforma Android si este disponibila gratuit in Google Play.

Puteti incepe proiectul chiar acum!