Chiar daca intram in luna decembrie, iar sezonul renovarilor traditionale s-a cam incheiat, cei care isi doresc curatarea sau improspatarea locuintei, pot ”actiona” chiar si iarna. Premisele de la care pornim la amenajarea casei in sezonul rece sunt: pregatirea corespunzatoare a suprafetei de acoperit si alegerea unui produs de calitate. Daca facem aceste lucruri, mitul conform caruia trebuie sa incalzim special si sa uscam incaperea este anulat.

Pentru astfel de lucrari, efectuate de meseriasi, sau chiar de dvs – daca va permite timpul si va face placere sa va implicati direct – va recomandam Spor Formula Noua, singura vopsea lavabila care ofera garantie de 5 ani a rezistentei albului si nu necesita revopsire pe termen lung. Mai mult, Spor Formula Noua este o vopsea tixotropa, care nu curge si nu stropeste in momentul in care e aplicata. Consistenta la prima vedere, vopseaua se omogenizeaza foarte usor si devine imediat fluida, se intinde si se aplica foarte usor. Vopseaua nu lasa urme, acopera perfect si se potriveste pentru orice stil de design interior.

”Este o vopsea cu uscare ultrarapida, astfel ca daca se aplica in prima parte a zilei, indiferent de sezon, noaptea se poate dormi in camera respectiva. Pentru o mai buna aderenta, recomandam ca in prealabil sa se aplice o amorsa, iar pentru subsoluri sau spatii care retin umezeala, sa se foloseasca un dezumidificator. Va recomand sa nu diluati mai mult decat se recomanda pe eticheta, pentru a nu-i diminua proprietatile”, explica Stefan, tehnician aplicator profesionist la Policolor, producator roman de lacuri si vopsele.

Citeste mai mult pe www.click.ro.